tiistai 27. elokuuta 2013

Buzzador Pepsodent White Now Gold

Liityin Buzzadoriksi jo jokin aika sitten ja nyt päsin mukaan ensimmäiseen kampanjaani! Lyhyesti Buzzadorina toimiminen tarkoittaa sitä että saa kokeiltavakseen uutuustuotteita, joista sitten raportoidaan. Yleensä saa myös näytteitä kavereille jaettavaksi. Lisää tietoa täältä. Jos joku haluaa kutsun, niin laittakaa sähköpostia tai kommenttia mulle niin lähetän :) Buzzadorina oleminen ei velvoita mihinkään ja kaikkiin kampanjoihin haetaan erikseen ja lopettaa voi kun haluaa.


Buzzador Wgite Now Gold-paketti
Tässä kampanjassa testataan siis Pepsoden White Now Gold hammastahnaa. Buzzador paketti tuli nopeasti ilmoituksen jälkeen lähimpään R-kioskiin ja sisälsi yhden normaalin hammastahnan minulle ja pieniä näytetuubeja kavereille jaettavaksi. Lisäksi mukana tuli Pepsodent Ultra reach-hammasharja.

Pepsodent White Now Gold on uusi hammastahna jossa on kolminkertainen määrä** blue light-ainesosaa ja joka antaa valkoisemman hymyn heti ensimmäisestä harjauksesta.
  • Pepsodent White Now Gold sisältää mullistavan blue light-teknologian joka on hellävarainen kiilteelle ja antaa heti valkoisemmat hampaat 
  • Säännöllisesti käytettynä Pepsodent White Now Gold hammastahna poistaa myös tummentumia hampaan pinnalta
  • Tuote antaa normaalin fluorihammastahnan suojan ja soveltuu päivittäin käytettäväksi
  • Raikkaan makuinen
 *Kliininen tutkimus jossa tutkittiin välitöntä valkoisuuden vaikutelmaa optisella menetelmällä. 79 osanottajaa. Valkoisuuden vaikutelma on väliaikainen. Tuote voi tahrata joitakin tekstiilejä ja pintoja.
**Verrattuna Pepsodent White Now ja Pepsodent White Now ice cool mint hammastahnoinhin.

 Tiedot Pepsodentin sivuilta

Olen nyt kokeillut hammastahnaa muutaman päivän. Hammastahna on selkeästi sinistä ja siitä tulee sinistä vaahtoa, joka muodostaa hampaan pinnalle sinertävän kalvon, jonka pitäisi taittaa keltaisuutta pois. Vaikutus on väliaikainen ja hampaat voi pestä uudestaan muutaman tunnin kuluttua vaikutuksen uusimiseksi. Itse en huomannut mitään erityistä vaikutusta hampaisiini, ehkä ne näyttiviät hieman valkoisemmilta. Pitäisi oikein ottaa vaikka kuva ennen ja jälkeen pesun. Tahna on omaan makuuni sopivan miedon makuista, mutta raikasta ja siinä on glitteriä ;)
Mukana tulleessa hammasharjassakin on glitteriä! Sekä tahnaa että harjaa käytän mielelläni, mutta aika näyttää tuleeko ostettua uutta tuubia tuon näytetuubin jälkeen. Suositushinta on 3.90€ joten eipä tuo kovin kallistakaan ole.

Jos joku haluaa (lähinnä tutut, joille voin tuubin antaa lähettämättä postissa) niin laittakaa viestiä ja hyvillä perusteluilla voin postiakin lähetellä, tuo pikku tuubi varmaan menee ihan kirjeenä.

Onko teillä kokemuksia Buzzadorina olemisesta? Tai jostain vastaavista systeemeistä?

-Heli

Ei kommentteja: