Ketä ja mitä?

Näiden seininen sisällä asuu sekä teille tarinoi Heli ja Ulla

Ajatus tämän blogin kirjoittamisesta lähti siitä, kun puuhamme niin paljon kaikkea, ainakin meitä kiinnostavaa, että halusimme jakaa projektejamme ja ideoitamme tutuille ja tuntemattomille lukijoille kuvien ja kirjoitusten muodossa.

Blogimme kertoo nimensä mukaisesti mitä näiden seinien sisällä, ja ulkopuolellakin tapahtuu. Tämä on meidänlaisemme sekablogi. Harrastamme kaikenlaista väkertämistä, käsitöitä laidasta laitaan, muinaistekniikoista sisustusprojekteihin. Kädessä pysyy niin neula kuin vasarakin.

Haaveilemme elämästä maalla luonnon ja eläinten keskellä, mutta käytämme myös hyvin mielellämme nykytekniikan ihmeitä arkipäivän helpotukseksi ja piristykseksi. Tekniikan ihmeistä ja muustakin kirjoitamme "Tytöt testaa"-osiota, jossa kerromme käyttökokemuksia ja kommentteja meidän näkökulmastamme.
Mukana menossa pyörii kaksi kääpiövillakoiraa, joiden touhuista kirjoitamme myös.

Tervetuloa kuuntelemaan, mitä seinät kertovat!


Heli reilu parikymppinen

Opiskelee Ohjaustoimintaa.
Harrastaa monenlaisia käsityöt, tullut kokeiltua mm. keramiikkaa, huovutusta, metallitöitä, neulomista, ompelua, kasvivärjäystä ja erilaisia vanhoja tekniikoita, kuten neulakinnas, lautanauha ja käsinompelu.
Keskiaika.Satunnaisesti  lenkkeilyä yksin ja koirien kanssa ja uimista.
Muita kiinnostuksen kohteita: kasvit ja viljely, eläimet, varsinkin maatiaiset ja hyötyeläimet, ruoanlaitto, tv, pelit, kirpputorit.
Lempi tv-sarjat tällä hetkellä: Walking Dead, Tanskalainen Maajussi, Putous ja True Blood.
Ikisuosikkeja Buffy, Angel ja L-koodi.

Kuvat tehty: http://www.sp-studio.de/

Ulla, lähes keski-ikäinen

Opiskelee tietotekniikkainsinörtiksi. Harrastaa kaikkea, mikä sattuu sillä hetkellä kiinnostamaan. Käsityöt ovat iso osa elämää, kuten myös tietokoneet sekä softa- että hardismielessä. Harrastanut musiikkia niin pienestä, kuin muistaa. Soittaa mm. kitaraa, alttosaksofonia, didgeridoota, pillejä, huiluja ja okarinaa, sekä laulaa hoilottaa. Pitää taiteesta, piirtämisestä, tv:stä, elokuvista ja pelaamisesta. Käyttää ahkerasti Twitteriä, johon on hurahtanut aika tavalla.Ei kommentteja: